Samandağ’da Gençlik Yürüyüşü Samandağ’da Gençlik Yürüyüşü

CHP’den Samandağ Belediye Başkan Aday Adayı hayırsever, iş insanı Eser Şefikoğulları, Samandağ ile ilgili projelerini anlatmaya devam ediyor.
CHP’li aday adayı Şefikoğulları, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vakıflı Mahallesi Muhtarı Berç Kartun ve CHP Samandağ İlçe Yönetiminden Garbis Kuş, Hıristiyan Cemiyeti Eski Başkanı, İş insanı Mahir Hilenoğlu ile Tomruksuyu, Sutaşı, Tekebaşı, Karaçay, Ataköy Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.
Belediye Başkan Aday adayı Şefikoğulları, her mahallenin kendi özelinde yaşanan sorunlar hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.
Deprem sonrası mahallelerin ve halkın ihtiyaçlarının giderilebilmesi için yapmak istediği projeler hakkında bilgi veren Şefikoğulları, Samandağ ve özelde mahallelerin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini anlattı.
CHP Belediye Başkan Aday adayı Şefikoğulları, ziyeretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Belediye Meclis üyemiz Sayın Fevzi Yüksek Bey ile Ermeni vatandaşlarımızın yaşadığı Vakıflı köyü muhtarı Sayın Berç Kartun bey ve Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ ilçe yöneticisi Garbis Kuş beyi ziyaret ettik. Bu ziyaretimizin ardından geçmiş dönem Hiristiyan Cemiyeti başkanı ve ilçemizin değerli iş insanlarımızdan, abimiz Sayın Mahir Hilenoğlu Beyi ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Daha sonra demokrasimizin temel taşları, değerli muhtarlarımızdan Tomruksuyu Mahalle Muhtarımız Sayın Feray İncir, Sutaşı Mahalle Muhtarımız Sayın Nebil Sağaltıcı, Tekebaşı Mahalle Muhtarımız Sayın İsmail Özçelik, Karaçay Mahalle Muhtarımız Sayın Yusuf Kocaoğlu ve Ataköy Mahalle Muhtarımız Sayın Necati Kurnaz ile bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında konuştuk, projelerimizle ilgili bilgi verdik.
Değerli Muhtarlarımıza nazik misafirpeverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Diğer mahalle Muhtarlarımızı da en kısa sürede ziyaret edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları