CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, depremzedelerin yaşamakta olduğu konut ve kira yardımları sorununa dair basın açıklaması yaptı.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun’da yaşanan su taşkınları hakkında yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yapı denetim firmalarının depremzede vatandaştan el altından aldığı iddia edilen fahiş ücretleri Meclis gündemine taşıdı.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, deprem bölgesinde artan çevre sorunlarına ve Hatay’da ÇED raporu zorunluluğunun kaldırılmasına yönelik açıklama yaptı.

Yerel

CHP Hatay Milletvekilleri Güzelmansur, Mullaoğlu, Kara ile ATSO Başkanı Çinçin yaptıkları açıklamalarla mücbir sebep halinin uzatılması çağrısı yaptılar.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası yetkililer tarafından söz verilen eşya yardımının akıbetini sormaya...

Yerel

CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde başka parti ve aday lehine çalışan üyelerin disiplin kuruluna sevki için harekete geçti.

Yerel

31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin Yüksek Seçim Kurulu’ndaki itiraz süreci devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimleri...

Yerel

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, baharın gelişini temsil eden Evvel 14 Nisan Bahar Bayramı(Evvel Nisan)’nda da birlik ve beraberlik kahvaltısı...

Yerel

Samandağ Belediye Meclis toplantısı Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel

CHP'nin HBB seçimlerinin iptaline yönelik itirazının YSK tarafından reddinin ardından kurulan Hatay’a Sahip Çıkıyoruz Çalışma Grubu, Ramazan Bayramı’ndan sonra çalışmalarına...

Yerel

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün tasarruf amaçlı ilk icraatı belediye bünyesindeki makam arabalarını satışa çıkardıklarını söyledi.