“Halkımızın Mağdur Olacağı Her Kararın Karşısında Olacağız” “Halkımızın Mağdur Olacağı Her Kararın Karşısında Olacağız”

CHP Samandağ Belediye Başkan Aday Adayı Eser Şefikoğulları, Samandağ‘da gerçekleştirmeyi düşündüğü çalışmaları anlatmak için ziyaretlere devam ediyor.                        
CHP Samandağ Belediye Başkan Aday Adayı Şefikoğulları, Samandağ Belediye Meclis Üyesi Fevzi Yüksek ile birlikte Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ve Esnaf Odalarını ziyaret etti.
Şefikoğulları, ilk olarak Samandağ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları’nı ziyaret etti.
Samandağ Belediye Başkan aday adayı Şefikoğuları, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette kooperatif çalışmaları ve yaşanan sıkıntıları dinledi, kendisinin başkan aday adaylığıyla ilgili yola çıkış amacını ve Samandağ ile ilgili projelerini anlattı. 
Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Kahiloğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Şefikoğulların’ na başarılar diledi.
 Belediye Başkan Aday Adayı Şefikoğulları, misafirperverliği ve sıcak sohbet için Kooperatif Başkanı Kahiloğulları’na teşekkür etti.
ŞEFİKOĞULLARI’NDAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET
Şefikoğulları, Kooperatif ziyaretinin ardından oda başkanlarıyla bir araya geldi. Berberler ve Kuaförler Odasında gerçekleşen ziyarette Şefikoğulları; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz ve Terziler Odası Başkanı Ali Doğru ile bir araya geldi. Ziyarette deprem sonrası esnafın ve odaların yaşadığı sıkıntılar, Samandağ’ın sorunları konuşuldu. Şefikoğulları, adaylık süreci ve Samandağ’ın sorunlarına çözüm önerilerini paylaştı.
Şefikoğulları, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada “Belediye Meclis üyemiz Sayın Fevzi Yüksek Bey ile değerli oda başkanlarımızı ziyaret ettik.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mustafa Terzi Bey, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sayın Nadir Açıkgöz Bey ve Terziler Odası Başkanı Sayın Ali Doğru Beye misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları