(ESKİŞEHİR) - Ahbaplar Grubu Onursal Başkanı Ali Eldem ve beraberindekiler, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.  

İş insanı Ali Eldem’in kurduğu ve onursal başkanlığını sürdürdüğü, dönem başkanlığını ise Ahmet Yıldırım'ın yaptığı Ahbaplar Grubu, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. Konuklarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Ünlüce, ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti. 

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MANDALİNCİ, GENÇ SPORCULARLA ANTRENMAN YAPTI BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MANDALİNCİ, GENÇ SPORCULARLA ANTRENMAN YAPTI

Ünlüce’yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Ali Eldem, “Sizi Eskişehir’de başkan olarak görmek bizleri son derece mutlu etti. Eskişehir’e çok yakışan bir belediye başkanı oldunuz. Ahbaplar Grubu olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 

Ünlüce ise “Eskişehir’e gönül veren herkesle birlikte bu şehri yöneteceğiz. 'Coğrafya kaderdir' derler, bizim kaderimiz de Eskişehir. İyi ki Eskişehir’de doğmuşuz, iyi ki Eskişehir’de yaşamışız ve iyi ki bu şehre katkı sunmuşuz. Eskişehirliler yapılan her hizmetin kıymetini çok iyi biliyorlar. Bu şehre hizmet etmek beni son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

Kaynak: anka