(İSTANBUL) - Ataşehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul ediyor.

Her gün binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın sıcak yemek ihtiyacını karşılayan Ataşehir Belediyesi Aşevi, hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını bekliyor.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, şu açıklamayı yaptı:

“Gönül rahatlığı içinde bağışlarınızı yapabilirsiniz”

“Bu anlamlı günlerde bayramın bereketini ve mutluluğunu paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sizler de, Aşevimize yapacağınız kurban bağışlarıyla ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olabilirsiniz. Hayırsever vatandaşlarımız; gönül rahatlığı içinde Aşevi’mize bağışlarını yapabilir, ihtiyaç sahiplerinin sofralarının bayram sofrasına dönüşmesine katkı sağlayabilir ve bunun için diledikleri kadar bağışta bulunabilirler.”

Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, Kurban Bayramı boyunca kurban etlerini Atatürk Mahallesi Meriç Caddesi No:2/11 adresinde bulunan Ataşehir Belediyesi Aşevi’ne doğrudan ulaştırabilecek. 

Bağışa ilişkin detaylı bilgi almak ve kurban etlerini kendi adreslerinden aldırmak isteyen vatandaşlar ise 09.00 ile 17.00 saatleri arasında 0216 580 99 10 / 0530 325 24 27 numaralı telefon hatlarından Aşevi ekipleriyle iletişim sağlayabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’den şehitlik ziyareti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’den şehitlik ziyareti

 

 


Kaynak: anka