Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’den arife gününde mezarlık ziyareti  Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’den arife gününde mezarlık ziyareti 

(İSTANBUL) - Ataşehir, girişimcilik ve finansal teknoloji alanlarında önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “Türkiye-Macaristan Fintech Buluşması”, 13 Haziran Perşembe günü 14.00 ile 16.30 saatleri arasında düzenlenecek. 

“Fintech Factory Hızlandırma Programı”nın çatısı altında gerçekleştirilecek buluşma toplantısı, 13 Haziran Perşembe günü 14.00 ile 16.30 saatleri arasında Ataşehir Belediyesi Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi İNOVATA’da düzenlenecek. Ataşehir Belediyesi ve Macaristan’ın Türkiye Başkonsolosluğu iş birliğiyle gerçekleştirilecek “Türkiye-Macaristan Fintech Buluşması” sayesinde sektördeki yeniliklere ışık tutulması ve iş birliklerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini ve yenilikçi girişimcileri bir araya getirecek. Program kapsamında finansal teknoloji alanında faaliyet gösteren Macaristan'ın önde gelen kuruluşları ve dernek temsilcileriyle 5 Macar start-up'ının sunumları da yer alacak.

Katılım için kayıt olmanın gerektiği etkinlik, girişimcilere ve finansal teknoloji alanında faaliyet gösteren herkese ücretsiz olarak açık olacak. Detaylı bilgi ve kayıt için ‘https://lu.ma/lt8v4flo?tk=QA11gU’ bağlantısı incelenebilecek. 

Kaynak: anka