Samandağ'da İlkokul Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi Samandağ'da İlkokul Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Antakya Künefesi Avrupa Birliği Tescilinden dolayı plaket aldı.
Plaket Antalya’da YÖREX Fuarında törenle ATSO Başkanı Hikmet Çinçin'e sunuldu.
2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya Fuarında gerçekleşen 12. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’na; Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaretini almış olduğu ürünler ve kadın kooperatifleri ile katıldı.
Fuarla ilgili gelişmeleri değerlendiren ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, "02-05 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 12. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’na kadın kooperatiflerimizle birlikte katıldık. Tüm Antalyalıları ve Antalya’da yaşayan ve memleket hasreti çeken tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz. Fuarda Hatay rüzgarı estirdiğimiz standımıza gelerek bizleri onurlandıran Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Antakya Künefesi Avrupa Birliği Tescilinden dolayı odamızın almış olduğu plaket, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antaya Ticaret Borsası/Antalya Commodity Exchange Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Zeki Durak tarafından bizlere takdim edildi. Durmadan yılmadan ilimizin birbirinden değerli ve muhteşem lezzetlerini markalaştırmaya devam edeceğiz" dedi.
Yörex Fuarında stant açan ATSO heyetinde; Meclis Üyesi Yılmaz Yağcı, Komite Başkan Yardımcısı Nurican Oktay, Komite Üyesi Metin Tansal ve Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Gürbüz de yer aldı.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları