Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Yaş meyve ve sebze sektörünün ocak ayında gerçekleştirdiği 367,1 milyon dolarlık ihracatının yüzde 62'sini Mersin, Antalya ve Hatay sırtladı.

YURT HABERLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın simgesi turunçları hem ekonomiye kazandırıyor hem de kadın kooperatifçiliğine destek sağlıyor.

YURT HABERLER

Antalya'nın bu yeni girişimcilik merkezi, bölgenin ekonomik büyümesine katkıda bulunmayı ve girişimcilik ekosistemini desteklemeyi amaçlıyor.

YURT HABERLER

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 'yemek kültürü' temasıyla 6'ncısını düzenlediği 290 yörük derneğinin katıldığı Yörük Çalıştayı son buldu.

YURT HABERLER

Antalya Büyükşehri Belediyesi Nostalji Tramvayı, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 21 Ocak’tan itibaren hizmet veremeyecek.

YURT HABERLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçe merkezindeki caddeleri sıcak asfaltla kaplamaya devam ediyor.

YURT HABERLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği çevreci projelerle nötr karbon Antalya hedefine doğru adım adım ilerliyor.

YURT HABERLER

Antalya’nın 19 ilçesi 913 mahallesine hizmet eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Ovacık Mahallesi’ni de unutmadı.

YURT HABERLER

Antalya BB Şehir Tiyatroları, sömestr tatilinde çocukların keyifle vakit geçirebilmesi için dolu dolu bir program hazırladı.

YURT HABERLER

Antalya BB zabıta ekipleri, sorumluluk alanındaki lokanta, restoran, kafe ve pastanelerin fiyat listelerini giriş kapısı ve masalara koyması zorunluluğuna yönelik...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mersin-Antalya Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 9 kişi hayatını kaybetti, 30...

YURT HABERLER

Planlı, kurallı, kimlikli bir kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren Antalya BB Başkanı Muhittin Böcek, kentin altyapısını da ihmal etmedi.