(İSTANBUL) - Avcılar Belediyesi, Anneler Günü’nde ilçeli anneleri unutmadı. Kentteki tüm annelere çiçek gönderen Başkan Utku Caner Çaykara, şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. Günün sonunda "Samida" konseri düzenlendi. 

Akhisar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu yeni sezona kapılarını açıyor Akhisar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu yeni sezona kapılarını açıyor

Başkan Çaykara, Anneler Günü’nde Avcılarlı annelere sürpriz yaptı. İlçenin 10 mahallesinde yaşayan annelere ulaşan Çaykara, evlerine çiçek gönderdi. Çaykara, şehit anneleriyle de kahvaltı programında buluştu. Çaykara, şunları söyledi:

“Cennet vatan için en değerli varlıklarını, biricik evlatlarını feda eden şehit annelerimizle bir araya geldik. Fedakarlığınız ile yüreğinizde taşıdığınız sabırla en değerli varlığımızsınız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, bu topraklar için canını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.” 

Günün sonunda ise anneler, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Samida" konserinde bir araya geldi. 

Çaykara, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Çaykara, “‘Kadınlar insandır, biz insanoğlu.’ Ne güzel demiş büyük üstad Neşet Ertaş. Annelerimiz hayatımızın en değerli incisi, sevginin ve fedakarlığın simgesidir. Onların sonsuz sevgisi ve özverilerini bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” dedi.

 


Kaynak: anka