MARMARİS'TE 19 MAYIS COŞKUSU MARMARİS'TE 19 MAYIS COŞKUSU

(İSTANBUL) - Avcılar Belediyesi’nin Üniversite ve Yeşilkent’te çalışmalarını tamamlayan “Mahalle Hizmet Seferberliği” ekiplerinin son adresi Cihangir Mahallesi oldu. Çalışmaları, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara da yerinde takip etti. 

Avcılar’ın 10 mahallesinde başlatılan hizmet seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda ekiplerin son adresi Cihangir Mahallesi oldu. Belediye’nin çeşitli birimlerinden 53 personel ve 20 araçla oluşturulan çözüm ekibi, sabahın ilk saatlerinde çalışmalarına başladı. Ekipler temizlikten yolların bakım-onarımına, ilaçlamadan yeşil alan ve parkların düzenlemesine kadar birçok soruna müdahale etti.

Başkan Çaykara da ekibiyle çalışmaları yerinde takip etti. Vatandaşların taleplerini not alan Başkan Çaykara, şunları söyledi:

“Tüm birimlerimizle beraber başlattığımız hizmet seferberliği için bugün Cihangir Mahallemizdeyiz. Ekiplerimizle birlikte mahallemizi sokak sokak dolaşıyor, tespit ettiğimiz sorunları çözüme kavuşturuyoruz. 10 mahallemizde başlattığımız seferberliğimiz zaman içinde sürekli hale gelecek ve kentimizde çözüme kavuşmayan tek bir sorun bırakmayacağız. Avcılarımızı yaşamın merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” 


Kaynak: anka