Torbalı'da mahalle buluşmaları sona erdi Torbalı'da mahalle buluşmaları sona erdi

(BALIKESİR) - Ayvalık Belediyesi, hafta boyunca kentin farklı noktalarında Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı. 

Ayvalık’ta düzenlenen Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Altınovalı anneler, Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi'nin düzenlediği dayanışma yemeğinde bir araya geldi. 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de dayanışma yemeğine eşi Canan Ergin ile katılarak Altınovalı annelerin gününü kutladı. Organizasyonu düzenleyen Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi Başkanı Ayşe Uslu ve emeği geçenleri kutlayan Başkan Ergin, buluşmaların sadece Anneler Günü ile sınırlı kalmayacağını söyledi.

Ayvalıklı kadınların Mahalleevleri’nde yaptığı el emeği göz nuru ürünler de hafta boyunca Dr. Fazıl Doğan (At Arabacılar) Meydanı’ndaki mahalleevleri satış ofisinde görücüye çıktı. Eşi Canan Ergin ile satış ofisinden hediyeler satın alan Başkan Ergin, “Anneler Günü için annelerimize bu değerli ürünlerden satın aldık. Kadın emeğine katkıda bulunarak annelerimiz için en güzel hediyeyi buradan seçtik” dedi.

AYVALIKLI ÖZEL ÇOCUKLARDAN RESİMLER

Zeytin Çekirdekleri Korosu ile Zeytin Çekirdekleri 100. Yıl Resim Atölyesi çocukları, Anneler Günü için “Annemize Türkü” isimli şarkıyı annelerin de eşlik etmesiyle dev bir koro oluşturdu. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Ayvalık’ın özel çocukları da annelerini unutmadı. Ayvalık’ın özel çocukları “Anneler Günü” için yaptıkları duygu dolu resimlerle anlamlı bir hikâyeye imza attı.


Kaynak: anka