(GÖRÜNTÜLÜ – KISA HABER)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da Santa Maria Kilisesi’ne yapılan saldırının ardından “Bilhassa 31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı ve ülkemizin sinir uçları ile oynamayı planlayan karanlık ellere azami şekilde uyanık olmalıyız” değerlendirmesini yaptı.  

TBMM'de, grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, haftasonu İstanbul'da Santa Maria Kilisesinde yaşanan saldırının faillerinin kısa sürede yakalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 31 Mart seçimlerine kadar 'karanlık eller'in yapacağı provokasyonlara karşı uyanık olunması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, “Yabancı uyruklu teröristlerin kısa sürede yakalanması, ilerleyen günlerde suikastın sır perdesinin aralanacak olması, şüphesiz memnuniyet vericidir. Toplumsal huzurumuzu bozmak, asayiş ve güvenliğimizi bulandırmak amacıyla zehir ve zillet saçan Türkiye düşmanları hiç boş durmuyor, hain emellerinden hiç vazgeçmiyor. Gelişmeleri dikkat, tedbir ve temkinle kavramalı ve takip etmeliyiz. Bilhassa 31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı ve ülkemizin sinir uçları ile oynamayı planlayan karanlık ellere azami şekilde uyanık olmalıyız.”

Haberin tamamı birazdan…

Kaynak: anka