(BALIKESİR) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 17-23 Haziran günlerinde Karesi ve Altıeylül Belediyeleri’nin eski hizmet binasının yıkımına başlayacak. Yıkım sırasında Yeni İzmir Yolu Caddesi, Bursa-İzmir İstikameti, Tren Garı ve Balıkesir Valiliği arası tek yön taşıt trafiğine kapatılacak. 

Karabağlar Belediye Başkanı Kınay, personelle bayramlaştı Karabağlar Belediye Başkanı Kınay, personelle bayramlaştı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kendi mülkiyetinde bulunan Karesi ve Altıeylül Belediyeleri’nin eski hizmet binasının yıkımına başlayacak. 1980’li yıllarda Balıkesir Belediyesi olarak hizmet vermeye başlayan binanın yıkımı, 17-23 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek. 

8 bin 735 metrekare alana sahip binanın yıkımı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kontrolünde yapılarak, vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli önlemler alınacak.

Ulaşım Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) tarafından alınan karar doğrultusunda belirlenen günler arasında; Yeni İzmir Yolu Caddesi, Bursa-İzmir İstikameti, Tren Garı ve Balıkesir Valiliği arası tek yön taşıt trafiğine kapatılarak trafik düzeni değişecek.

 


Kaynak: anka