İZMİR AVRUPA’YA DAHA YAKIN OLACAK İZMİR AVRUPA’YA DAHA YAKIN OLACAK

(AYDIN) - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off oynamayı garantileyen Kaşadasıspor futbolcuları ve yönetimle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Siyah-beyazlı ekibin 2. Lig’e yükseleceğine yürekten inandığını belirten Başkan Günel, “Bornova 1877 ile oynayacağınız maçta hepinize başarılar diliyorum” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kuşadasıspor, ligin son maçında evinde Ağrı 1970'i 1-0 mağlup ederek ligi 45 puanla 5. sırada tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, bu sonuçla Bornova 1877’nin rakibi oldu. 

Başkan Günel de 2 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak maç öncesi, futbolcular ve yönetimle sabah kahvaltısında buluştu. Ada Asansör Restoran’da düzenlenen kahvaltıda futbolcular, 2. Lig’e çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı ekibe başarılar dileyen Günel, “Bugün kentimizin ortak değeri ve markası olan Kuşadasıspor’un yöneticileri ve futbolcuları ile bir araya geldik. Öncelikle play-off’a yükselen takımımızın futbolcu ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Sezon başında hedefimizi 2. Lig olarak belirlemiştik. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Kuşadası Belediyesi olarak her zaman takımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: anka