“Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş” “Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş”

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ Belediyesi'nin geçmiş dönem borçlarını açıkladı.
Sözünü vermiş olduğu şeffaf yönetim anlayışı gereğince Belediyenin borçlarını kalem kalem açıklayan Başkan Emrah Karaçay, belediyenin mevcut durumu ile ilgili araştırmaların sürdüğünü belirterek önümüzdeki günlerde İşçi sayısı ve maaş bilgileri, Belediyeye ait taşınmazlar ve bu taşınmazların güncel durumu, Kesinleşen ve devam eden hukuki davalar ve Samandağ Belediyesine ait araç envanteri ve araçların güncel durumu ile ilgili bütün verileri şeffaf bir şekilde halkla paylaşacağını ifade etti. 
Başkan Emrah Karaçay, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; 
"Değerli Samandağlılar,
Sizlere söz verdiğimiz gibi şeffaflık ilkesi gereğince ilk aşamada Samandağ Belediyesi'ni teslim aldığımızdaki güncel borç durumunu tüm detayları ile açıklıyoruz. 
Önümüzdeki günlerde belediyemizin mevcut durumu ile ilgili farklı konularda yeni detaylı bilgilendirmeler yapacağımızı duyurmak isterim. Araştırmalarımızın devam ettiği ve önümüzdeki süreçte açıklayacağımız konular; İşçi sayısı ve maaş bilgileri, Samandağ Belediyesine ait taşınmazlar ve bu taşınmazların güncel durumu, Kesinleşen ve devam eden hukuki davalar, 
Samandağ Belediyesine ait araç envanteri ve araçların güncel durumu." ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları