Emrah Karaçay Haberleri

Emrah Karaçay haberleri ve güncel Emrah Karaçay gelişmeleri, Emrah Karaçay ile ilgili tüm video, Emrah Karaçay fotoğrafları ve Emrah Karaçay haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, rezerv alanlar konusunda tavırlarının hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda şekilleneceğini ifade etti.

Yerel

Samandağ Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Emrah Karaçay Başkanlığında toplandı.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ'da sıkça şikayetlere konu olan temizlik ve sivrisinek sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ Belediyesi'nin geçmiş dönem borçlarını açıkladı.

Yerel

Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi(SYKP) İlçe Örgütü, Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı Adana’da makamında ziyaret etti.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, belediyenin ayrıntılı durumu ile ilgili önümüzdeki hafta açıklama yapacağını duyurdu.

Yerel

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay İlçe Kaymakamı Emre Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Yerel

Samandağ Belediye Meclis toplantısı Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel

Türkiye İşçi Partisi Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, mazbatasını alarak göreve başladı.