(BİLECİK) - Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 41. Olağan Meclisi'nde başkan seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı tebrik eden Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, "Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile ülkemizde sağlıklı ve yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi’nin de üyesi olduğu Sağlıklı Kentler Birliği seçimine katılarak, kenti temsil etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Cemil Tugay birlik başkanı seçildi.

Seçim hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Subaşı, şunları kaydetti:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek: “Yaşanan sıkıntılarda tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek: “Yaşanan sıkıntılarda tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız”

"Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 41. Olağan Meclis Toplantısına katıldık. Gerçekleşen seçimde Birlik Başkanlığı'na seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile ülkemizde sağlıklı ve yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." 

Subaşı, Bursa programı kapsamında daha sonra Başkan Tugay, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.



Kaynak: anka