Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, kentteki Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları'na yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, bu kapsamda ilk ziyaretini S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yaptı.

Bakkalcıoğlu, Kooperatif Başkanı Necati Arslan ve kooperatif üyeleri ile bir araya geldi.

Kooperatif üyelerine seslenen Başkan Bakkalcıoğlu, şunları kaydetti:

“Bozüyük’ün birçok fabrikası var, bu fabrikalarda çalışan insanlarımıza büyük katkılar var ama Taşıyıcılar Kooperatifi Bozüyük’ün yerli bir fabrikası. Bozüyük'e büyük katkınız var, bunun için siz emeği geçen tüm taşıyıcılara Bozüyük halkı adına teşekkür ediyorum. Eski dönemlerde 500’ü geçen üye sayısı vardı kooperatifin, şu an 328 üye ile görev yapmakta. Biz elimizden geldiğince sanayi tesislerinin nakliye işlerini kooperatifimiz kanalıyla yapması için her türlü girişimlerde bulunuyoruz.”

Başkan Bakkalcıoğlu, ayrıca, “Deprem sırasında deprem bölgelerine gönderdiğimiz katkıları bizden hiçbir ücret istemeden o bölgeye götüren TIR şoförlerimiz var. Çok büyük destekleri oldu” diyerek, teşekkür etti. Yeni dönemde yapmak istediği üst geçit projesi hakkında da bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra kooperatif üyelerinin istek ve taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Başkan Bakkalcıoğlu, daha sonra beraberindekilerle Bozüyük Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necdet Kayırmaz'ı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık’ı ziyaret etti.

Kaynak: anka