HABER: ZEYNEP BOZUKLU / KAMERA: BERKİN GÜLSOY

(ANKARA) - Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla koltuğunu 12 yaşındaki Ata Daş'a devretti. Çocuk Başkan Daş, Güner'e, teknoloji merkezi, halk lokantası, oyun alanı ve paten parkı ve hayvanlar için barınak yapılmasını istedi.

TBMM'nin açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Çankaya Belediye Başkanlığı makamında devir teslim töreni yapıldı. Güner, koltuğunu 12 yaşındaki Ata Daş'a devretti. Güner'den görevi devralan çocuk başkan Daş, şöyle konuştu:

"Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan ettiği için teşekkür ediyorum. Bir de Çankaya Belediyesi'nin genç başkanı Hüseyin Can Başkanımıza, bugün bana koltuğunu devrettiği için teşekkür ediyorum. Çankaya'da birlik ve beraberliğin ön planda olması için hep beraber çok çalışacağız."

Daş, "Genç arkadaşlarıma teknoloji merkezi, halk lokantası, oyun alanı ve paten parkı ve hayvanlar için barınak yapılmasını istiyorum." dedi.

Daş'ın isteklerini karşılayacak projeleri hazırlayacaklarını dile getiren Güner, "Burası Çankaya Belediyesi. Cumhuriyetin başkenti Ankara. Ankara'nın kalbi Çankaya. Benim 20 günlük mazim var Çankaya Belediyesi'nde. Şimdi 23 Nisan sebebiyle koltuğu adını Atamız'dan sana devrediyorum. Ben çok mutluyum. Umuyorum ki siz de gelecekte yarının daha nitelikli kadroları olarak Atamıza layık bir şekilde bu ülkeyi yöneteceksiniz." diye konuştu.

 

SAADET PARTİSİ’NDEN  'İKİYÜZLÜ EKONOMİ' PAYLAŞIMI SAADET PARTİSİ’NDEN 'İKİYÜZLÜ EKONOMİ' PAYLAŞIMI

 

 

 

 

Kaynak: anka