“Kurtuluş Yok Tek Başına Ya Hep Beraber Ya Hiçbirimiz” “Kurtuluş Yok Tek Başına Ya Hep Beraber Ya Hiçbirimiz”

CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi günü Mızraklı Mahallesinde halkla bir araya geldi.
Mahalle ziyareti öncesi Deniz Sitesinde toplanan partililer konvoy oluşturdu.
CHP Milletvekilleri, Belediye meclis Üye adayları ve partililerin katılımıyla oluşturulan konvoyla Mızraklı Mahalle ziyareti gerçekleştirildi.
Mızraklı Halkı tarafından coşkuyla karşılanan CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı, Mızraklı Meclis üyesi adaylarıyla, Hatay Büyükşehir Belediyesiyle birlik ve beraberlik içerisinde mahallenin sorunlarını çözeceklerini vurgulayarak, projelerini anlattı 
CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABACI SUTAŞI HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Samandağ belediye Bakan Adayı Süleyman Bedir Abacı, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Cuma günü de Sutaşı Mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Belediye Başkan Adayı Abacı’ ya ziyaretleri esnasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, CHP belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Sutaşı Semt pazarını ziyaret eden CHP Belediye Başkan adayı Abacı ve Meclis üyeleri Sutaşı halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Sutaşı halkı CHP adayı Süleyman Bedir Abacı ve meclis üyelerini başlarından aşağı pirinç dökerek karşıladı. 
Semt pazarında Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Abacı, sonrasında açıklamasında “CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanımız Bünyamin Reyhanoğulları, meclis üyesi adaylarımızla birlikte Sutaşı Mahallesi Cuma Pazarında pazarcı esnafımızla ve kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Başlarımıza atılan pirinç gibi bereketli ve hayırlı işleri olsun. Sana söz esnaf kardeşim! Esnafımızı koruyup sahiplenen bir belediye inşa edeceğiz.” dedi.
Sutaşı ziyaretinin devamında Mahalle sakinleriyle bir araya gelen CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı ve beraberindeki heyet, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Abacı, depremde çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Sutaşı halkına taziyelerini ileterek, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diledi.
Abacı, Sutaşı’nın deprem sonrası artan sıkıntılarının farkında olduklarını belirterek bu sorunların çözümünü ekibiyle birlikte kendilerinin yapacağını belirtti.
Abacı, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Mehmet Güzelmansur, CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanımız Bünyamin Reyhanoğulları, Meclis Üyesi adaylarımızla beraber Sutaşı Mahallemizde Kahvehane İşletme Sahipleri Sayın Aydın Reyhanoğulları, Sayın Sabit Sağaltıcı’yı ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk. Sutaşı Mahallemizin bütün sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntıları biz çözeceğiz. “ dedi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları