AHBAP’dan Hatay Gençlik Merkezi AHBAP’dan Hatay Gençlik Merkezi

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin 2024 yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda somut bir adım attı.
Çinçin, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığına HBB başkan aday adaylığı ile ilgili resmi başvurusunu yaparak dosyasını verdi. Kamuoyunda ismi en çok geçen adaylardan biri olarak gösterilen Çinçin, genel merkez tarafından yapıldığı iddia edilen ankette yer alan isimlerden biri.
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda bir süredir yakın çevresinde dostlarından görüş alıyordu. Nihai kararı veren Çinçin siyasete CHP kulvarında girerek adaylık başvurusunu yaptı.
ATSO Başkanı Çinçin 2024 yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı için Cumhuriyet halk Partisinden aday adaylığını bir gövde gösterisi ile açıklayacak. Hikmet Çinçin, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklamasını 2 Aralık 2023 cumartesi günü yandaşlarıyla bir araya gelip yapacak. Çinçin, sevenlerine yaptığı duyuruda Cumhuriyet Halk partisi İl Başkanlığı önünde saat 14.00’te yapacağı konuşma ile aday adaylığını açıklayacağını, tüm sevenlerini ve partilileri bu gövde gösterisine davet etti. Bu arada HBB Başkan aday adayı Çinçin’in 1 Aralık 2023 tarihine kadar Antakya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık görevinden istifa etmesi gerekiyor.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları