Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri'nde eğitim gören çocuklar yılbaşını erken kutladı. Podyuma çıkan ve özenle hazırlanan saç tasarımlarını sergileyen, farklı şapka tasarımlarıyla manken edasıyla yürüyen çocuklar, daha sonra suni kar yağışı altında gönüllerince dans ederek yeni yıla “merhaba” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin Gülen Yüzler Semt Kreşleri'nde eğitim gören tüm çocuklar, 2023’e eğlenerek ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek veda etti. Özel günlerde yaptığı farklı gösteriler ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı çalışan semt kreşleri, yeni yıla yine eğlenceli bir şekilde "merhaba" dedi.

Gülen Yüzler Semt Kreşi Beyazevler Şubesi’nin düzenlediği defilede çocukların performansı kendilerine hayran bıraktı. Yeni yılı mutlu bir şekilde karşılamaları ve sosyal bağlarını artırmak için 'Çılgın Saç ve Şapka' gösterisi düzenleyen kreş öğretmenleri, yaşları 3, 4 ve 5 olan çocuklarla unutulmaz anlara imza attı. Önce birbirinden ilginç ve yaratıcı saç tasarımlarını sergileyen çocuklar sahneye çıktı. Özenle hazırlanan ve şekillendirilen tasarımlı saçları sergileyen miniklerin gösterisi büyük alkış aldı. Mankenlere taş çıkartan performansların sergilendiği podyuma daha sonra çılgın şapkalar çıktı.

Çocuklar daha sonra suni kar yağışı altında hem yorgunluklarını atıp dans etti hem de gönüllerince eğlendi. Renkli ve heyecan dolu yılbaşı etkinliğinden memnun kalan veliler ise Gülen Yüzler Semt Kreşlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Soner Çetin’e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: anka