(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Zabıta Dairesi ekipleri, araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılmış yollara motosiklet, elektrikli bisiklet ve skuter ile girenlere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

EBB Zabıta Trafik ekipleri, motorlu taşıt trafiğine kapalı alanlara giriş yapan sürücüleri denetliyor. UKOME kararıyla her türlü motorlu taşıta yasaklanan İki Eylül Caddesi’ne giren motosiklet, elektrikli bisiklet ve skuter sürücülerine yaya güvenliğini tehlikeye düşürdükleri için Encümen’e sevk edilmek üzere idari yaptırım kararı uygulanıyor.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’den arife gününde mezarlık ziyareti  Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’den arife gününde mezarlık ziyareti 

Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirterek, araç trafiğine kapatılmış ve yayalaştırılmış olan yollara motosiklet, elektrikli bisiklet ve skuter ile giriş yapılmamasını konusunda vatandaşları uyardı. Yetkililer, paket dağıtımı yapan iş yerlerinde çalışanların hızlı servis yapmaya zorlanmamaları, yaya bölgelerine girmemeleri ve tescil belgelerini yanlarında bulundurmaları gerektiğini de hatırlattı.


Kaynak: anka