Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylığını açıkladı. Yaşar, "15 yıllık belediyecilik tecrübemiz heba olmasın ve Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Elim sende oynamıyorum, bir kentin ihtiyaçlarıyla, kentte yaşayanların beklentileriyle, geleceğiyle ilgili kararlar veriyoruz. Bu kararlar için halkın bütçesini kullanıyoruz" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, "En önemli özelliği hiç kimseyi ayırmaması, hiç kimseyi ötekileştirmemesi. Herkesin her türlü derdine kimliğini ve hiçbir şeyini sormadan koşması ve belediyenin parasını da hiçbir zaman çarçur etmemesi, kendi parası gibi harcamasıdır. Bu bizim ortak özelliğimizdir" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bugün Çankaya ilçe Başkanlığı'nda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Yenimahalle Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'un da katıldığı açıklamada Yaşar; "Bugün Yenimahalle eğer altyapıda, üst yapıda, kültürde sanatta, sporda, sağlıkta, eğitimde, Türkiye'nin ilçelerinde geçen sene TÜİK'in ve Sanayi Bakanlığı'nın yaptığı araştırmada beşinci sıraya yükseldiyse bu hepimizin eseri. Yenimahalle birliğin eseri, Yenimahalle kardeşliğin eseri. Sizin verdiğiniz vergileri size hizmet döndürdüm ve Yenimahallelilerin, çocuklarının, gençlerinin, kadınlarının, engellilerinin daha güzel yaşadığı bir Yenimahalle'yi yaratmak için mücadele ettik" dedi. Yaşar devamında ise şöyle konuştu:

"15 yıllık belediyecilik tecrübemiz heba olmasın ve Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Elim sende oynamıyorum, bir kentin ihtiyaçlarıyla, kentte yaşayanların beklentileriyle, geleceğiyle ilgili kararlar veriyoruz. Bu kararlar için halkın bütçesini kullanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur başkanımız da burada. Fantastik projelere halkın parasının çarçur edilmesinin bu millete neler mal olduğunu en iyi bilir."

MANSUR YAVAŞ: EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ HİÇ KİMSEYİ AYIRMAMASI VE BELEDİYENİN PARASINI HİÇBİR ZAMAN ÇARÇUR ETMEMESİDİR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Fethi Başkanım ile gayet uyum içerisinde çalışıyoruz. Girdiği her seçimde Fethi Başkanımız büyük farkla seçimi kazanıyor. En önemli özelliği hiç kimseyi ayırmaması, hiç kimseyi ötekileştirmemesi. Herkesin her türlü derdine kimliğini ve hiçbir şeyini sormadan koşması ve belediyenin parasını da hiçbir zaman çarçur etmemesi, kendi parası gibi harcamasıdır. Bu bizim ortak özelliğimizdir. Bizler de seçimden önce iş başına gelirken aynı Fethi Başkanım gibi belediyenin parasını harcarken bu paranın Ankaralıların tertemiz alın teri ile belediyeye ödenen para olduğunu ve yaptığımız bütün harcamaları kentin asli ihtiyaçları için, insani önceleyen ihtiyaçlar için harcayacağımızı söylemiştik. Aynen devam ediyoruz ve uyguluyoruz" dedi.

 

GAMZE TAŞCIER: NE FETHİ BAŞKANIMIZIN NE MANSUR BAŞKANIMIZIN YENİDEN ADAY OLMASI TESADÜF 

Yenimahalle'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Taşcıer ise "Çünkü 100.Yıl Cumhuriyet Akademisi'nden Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne, kreşlerinden sağlık ocaklarına birçok alanda sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçiren Fethi Yaşar gibi bir Belediye Başkanınız var. Ankara'nın 6 milyonuna adil hizmet götüren, Ankara'yı yıllardır parsel parsel satanlardan sonra rant için değil halk için hizmet götüren Mansur Yavaş Başkanım ile birlikte daha da perçinlendi. Ne Fethi Başkanımızın ne Mansur Başkanımızın yeniden aday olması tesadüf ne de her seferinde rekor oyla seçilmeleri tesadüf" ifadelerini kullandı.

Kaynak: anka