BURHAN DEMİRCİOĞLU 

(OSMANİYE) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gözündeki rahatsızlık sebebiyle bir yıldır randevu alamadığını söyleyen inşaat ustası Bahri Kuru, duruma tepki gösterdi. Kuru, "Bugün yarın, bugün yarın randevu yok diyorlar. Şimdi de gözlerimden çok perişanım. Bir yıldan beri kesinlikle kesin ve kesin randevu alamıyorum. Şimdi bir de çıkartmışlar randevu alanlara gelmeyenlere ceza şey yapacak. Yahu biz zaten randevu alamıyoruz kardeşim randevu. Doktor bulamıyoruz ki randevu alıp da gelmemezlik yapalım" dedi.

KKTC'de inşaat ustalığı yapan Bahri Kuru, gözündeki rahatsızlık sebebiyle tedavi olmak için yaklaşık 1 yıl önce memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesine geldi. Kadirli'de randevu almak için uğraşan inşaat ustası Kuru, bir türlü randevuyu alamadığını ifade etti.

"BİR YILDIR RANDEVU ALAMIYORUM"

Bahri Kuru, şunları söyledi:

"KKTC'de çalışıyordum gözlerimden rahatsız oldum şimdi Kadirli'ye geldim memleketime. Tam bir yıldan beri uğraşıyorum ne Osmaniye'den ne Kadirli'den ne de Adana'dan bir randevu alamıyorum. Bugün yarın, bugün yarın randevu yok diyorlar. Şimdi de gözlerimden çok perişanım. Bir yıldan beri kesinlikle kesin ve kesin randevu alamıyorum. Şimdi bir de çıkartmışlar randevu alanlara gelmeyenlere yani ceza şey yapacak yahu biz zaten randevu alamıyoruz kardeşim randevu. Doktor bulamıyoruz ki randevu alıp, gelmemezlik yapalım. Bizim bu halimize bir çare bulun. Ne yapacağız bilmiyorum. 

"ÖZEL HASTANEYE GÜCÜMÜZ YETMİYOR" 

Özel hastaneyede gittik paraya gücümüz yetmiyor. Her şeyden para istiyorlar, her muayeneden her kayıttan. Özel hastaneye nasıl gideyim ben? Ben zaten işçiyim ustayım inşaatlarda çalışıyorum. Özel hastaneye gidemem. Kendi devletimin hastanesinde ben yer bulamıyorum ki. Bir sene oldu, tam vallahi bir sene oldu. Duyun sesimizi artık arkadaş duyun duyun. Benim gözlerimin rahatsızlığı bir rakamı 3 tane görüyorum. Bir kaşıntı var. Aynen benim arkadaşlar diyor ki bana 'sen niye ağlıyorsun?' Ben ağlamıyorum gözlerimden yaş akıyor böyle ağlıyor gibi aynen. Ama kaşıntıdan çok rahatsızım. Bir şeyi 3 tane görüyorum. Ben işimden olacağım yoksa. Ben seramik veya kalebodur böyle şey döşüyorum. Dekorasyon yapıyorum. Bunları yapamıyorum işte doğru düzgün. Benim bu gözüme bir çare istiyorum. Ben gözümün tedavisini istiyorum. Randevu versinler bana." 

 

 

 

Kaynak: anka