31 Mart Haberleri

31 Mart haberleri ve güncel 31 Mart gelişmeleri, 31 Mart ile ilgili tüm video, 31 Mart fotoğrafları ve 31 Mart haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Samandağ halkı özellikle ilçede deprem sonrası artan birçok sorunun çözümü için göreve gelen belediye başkanlarının işe koyulmasını bekliyor.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilme şansı bulamayan eski başkan Lütfü Savaş, veda mesajı yayınladı.

Yerel

CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde başka parti ve aday lehine çalışan üyelerin disiplin kuruluna sevki için harekete geçti.

Yerel

31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin Yüksek Seçim Kurulu’ndaki itiraz süreci devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimleri...

Yerel

31 Mart 2024’te gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Hatay Büyükşehir ve Samandağ Belediye Başkanlarının yanı sıra vatandaşlar Mahalle Muhtarları için de oy...

Yerel

Türkiye’de erkek siyasetin sonu mu? 31 Mart yerel seçimlerine kadınlar damga vurdu!

Yerel

Tüm yurtta olduğu gibi Samandağ’da da, halk yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek.

Yerel

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, baba ocağı Kırıkhan’da hemşehrilerine seslenerek 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi.

Yerel

31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak geçici aday listesi il seçim kurulu başkanlığı tarafından açıklandı.

Yerel

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylarını belirledi.

Yerel

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP Parti Meclisi (PM) Hatay’da 4 ilçe adayı belirlendi, Samandağ adayı ise açıklanmadı.