“Halkımızın Mağdur Olacağı Her Kararın Karşısında Olacağız” “Halkımızın Mağdur Olacağı Her Kararın Karşısında Olacağız”

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP Parti Meclisi (PM) Hatay’da 4 ilçe adayı belirlendi, Samandağ adayı ise açıklanmadı.
Antakya’da Dr. Hüseyin Aksoy, İskenderun’da Mehmet Duduoğlu, Arsuz’da Sami Üstün, Defne’de Halil İbrahim Özgün’ün aday oldukları bildirildi. 
Samandağ adayı için temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi.
AKSOY: HER ŞEY ANTAKYA İÇİN
CHP Antakya Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Dr. Hüseyin Aksoy, Ankara’da görüşmelerini tamamladıktan sonra kente geleceğini söyledi.
Asrın felaketinde en büyük yıkımı yaşayan kentlerin başında gelen Antakya’yı ayağa kaldırmak için taşın altına ellerini koyacaklarını söyleyen Dr. Hüseyin Aksoy, “Bana bu görevi tebliğ eden Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Parti Meclisi üyelerimize, teşkilat mensubumuza, il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Önümüzde çok çalışmamız gereken günler var, hep birlikte başaracağız ve Antakya’yı ayağa kaldıracağız. Antakya’nın makus talihini değiştirerek, hizmetlerimizle konuşacağız, halkımızın talepleri doğrultusunda çalışacağız” dedi.
ÖZGÜN: BİZ VARSAK UMUT VAR!
CHP Defne Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Özgün, adaylığın kendisine tebliğ edildiğini belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, MYK üyelerimize, Parti Meclisi üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu yolda desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.
Büyük depremde yıkılıp virane olan Defne’mizi yeniden inşa edeceğiz. Kamu kaynaklarını halkımızın refahı ve hizmetine amade edeceğiz. Pırıl pırıl kadrolarla oluşturacağımız projelerle Defne’yi Akdeniz’in en güzel kenti haline getireceğiz. Tarihin kıskandığı Defne’yi, yalnızlık ve çaresizliğinden kurtaracağız. Defne’nin ilerici, demokrat ve sol birikimini kollektif bir siyaset anlayışıyla yürüyüşümüze ortak edeceğiz. Birleşerek, bütünleşerek büyüyecek ve birlikte üreteceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz. Defne’yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları