Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  Ankara’dan dönüşünde Erzin’de Hataylılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

GÜNDEM

Gazeteci Enver Aysever, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gözaltına alındığını duyurdu.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da AFAD Başkanlığı'nda 6 Şubat depreminin bilançosu ve yapılan çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

YURT HABERLER

Ankara BB EGO Genel Müdürlüğü, TBB'nin katkılarıyla ve Başkent Üniversitesi iş birliğiyle ulaşım personeline “Halkla İlişkiler, Öfke Kontrolü- Stres Yönetimi...

GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'ni dijital olarak yeniden kente kazandırıyor.

GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 27 bin 569 emekliye altıncı kez 1000’er TL destek ödemesi yaptı.

GÜNDEM

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, Alevi Federasyonu ve Dernekleri ile Mamak’ta bir araya geldi.

GÜNDEM

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, ABD'nin, Türkiye'ye F-16 satışında yeşil ışık yakmasının ardından satışa dair ayrıntıları TBMM gündemine taşıdı.

YURT HABERLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte yıllardır ihmal edilen ve acil çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

GÜNDEM

ANKA Haber Ajansı 26 Ocak 2024 Gündemi

GÜNDEM

Mülkiyeliler Birliği ve Eğitim Sen Ankara 5 Nolu Üniversiteler Şubesi, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde yaşanan şiddet olaylarına tepki gösterdi.

GÜNDEM

KESK Eş Genel Başkanı Şükran Kablan, Ankara'da konfederasyonun genel kurulunda; “Asıl felaket, asıl 'asrın felaketi' bu tek adam rejimidir. "