Okul Haberleri

Okul haberleri ve güncel Okul gelişmeleri, Okul ile ilgili tüm video, Okul fotoğrafları ve Okul haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Defne İlçesinde bulunan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi velileri "Okulumuzu Geri İstiyoruz" talebiyle basın açıklaması düzenlediler.

Yerel

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okullar 1 Nisan 2024 Pazartesi günü tatil edildi.

Yerel

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası'nın (TÖB-SEN) depremin birinci yılında yayımladığı Eğitim Raporu deprem bölgesinde okuldan kopuşun arttığına işaret ediyor.

Yerel

Deprem öncesinde ve sonrasında defalarca gündeme getirmemize rağmen Samandağ’da okulların yer aldığı caddelerin durumu hala içler acısı.

Yerel

Hatay Samandağ'da deprem sonrası Turgut Reis Anaokulu'nun Adliye Binası olarak kullanılması nedeniyle öğrencilerin hala konteynerlerde eğitim görmesine veliler tepki gösterdi.

Yerel

AHBAP Derneği, Hatay'a 21 okul yaptıracak. Yapılacak okullar için Vali Mustafa Masatlı ve dernek Başkanı Haluk Levent arasında protokol imzalandı.    

Yerel

Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun, depremde kaybettiği çocukları Zeynep, Deniz ve eşi Cavide Şahutoğlu’nun adı yaptıracağı ortaokulda yaşatılacak.  

Yerel

Şubat ayında yaşadığımız depremle birlikte daha fazla hasar gören yollar vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.