Yıkım Haberleri

Yıkım haberleri ve güncel Yıkım gelişmeleri, Yıkım ile ilgili tüm video, Yıkım fotoğrafları ve Yıkım haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Şubat ayında yaşadığımız ilimiz Hatay’da büyük yıkım yaratan deprem, Samandağ’ın var olan sorunlarına yenilerini de eklendi.

Yerel

Hatay’da depremin üzerinden geçen 613 günde yıkımlar hala devam ederken tedbir alınmadan yapılan yıkımlar depremzedeyi canından bezdirdi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’da okulların başlamasına rağmen yıkımı yeni yapılan okul binalarına tepki gösterdi.

Yerel

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Maraş merkezli depremler sonrası yıkımın en çok yaşandığı Hatay başta olmak üzere, deprem bölgesine ilgiyi...

Yerel

Hatay/Samandağ 6 ve 20 Şubat 2023 tarihlerinde yaşadığımız depremlerde ağır yıkım alan ilçelerin başında geliyor.

Yerel

Kalaycıoğlu, depremde büyük yıkımın yaşandığı büyük emek vererek hazırladığı kitaplarının enkaz altında kalması karşısında da acısının katlanarak arttığını ifade etti.

Yerel

Şubat ayında yaşadığımız depremlerin birinci yılına yaklaştığımız şu günlerde Samandağ’da hala ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat’taki depremler nedeniyle yıkılan veya ağır hasar oluşan yaklaşık 83 bin yapıdan yüzde 95’inin enkazının...

Yerel

HBB depremler sonucu Hatay’da yaşanan ağır yıkımlar nedeniyle oluşan kirliliği temizleyerek ‘Hatay Bizim Evimiz” projesini başlattı.

Yerel

Yıkım şirketlerinin kar hırsı ile en karlı yöntemle yıkım ve yerinde ayrıştırma çalışmaları devam ederken, yetkililer ise bu konuda hem...

Trend Haberler

SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
1