Psikolog Nurseli Çapar’dan: Kaygıyı Anlamak Psikolog Nurseli Çapar’dan: Kaygıyı Anlamak

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85’inci yılında anan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10 Kasım videosu gündem oldu.
 “Şahsi meselem dediği” Hatay’ın 6 Şubatta yaşanan asrın felaketinde enkaz haline dönen görüntüsü ile enkazlar arasında sağlam kalan Atatürk fotoğraflarının kurgulandığı videoda, “Atatürk’ün fikirleri, O’nun emaneti Türkiye Cumhuriyeti ile ‘şahsi meselem dediği Hatay ilelebet yaşayacak“ mesajı verildi.
ATSO tarafından hazırlanan videoda görseller eşliğinde ‘Korkma çocuk; hem Hatay hem de Atatürk yaşıyor. Çünkü fikirler ölmez!!’ notuyla paylaşılan videoda, “Ağlama çocuk; en zor günlerde bile unutmadıysak O’nu, yüzümüzü her döndüğümüz yerde O’nun adını görmek istiyorsak, hala medeniyetten ve özgürlükten vazgeçmeyenler ve sen varsan ağlama çocuk.. Yürüdüğümüz yolda inancımızdı onu yıldırmayan. O gün başardık, bugün de seninle başaracağız. Her dediği olmadı mı çocuk? Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşarken şahsi meselesine senaryo gereği değil, gerçekten sahip çıkma sırası sende şimdi. Hatay sadece bir şehir, Atatürk sadece bir beden değil. Fikirlerimizdi... Unutma çocuk hem Hatay, hem Atatürk yaşayacak. Çünkü fikirler ölmez!” ifadeleri yer aldı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları