Atatürk Haberleri

Atatürk haberleri ve güncel Atatürk gelişmeleri, Atatürk ile ilgili tüm video, Atatürk fotoğrafları ve Atatürk haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

İlçemize bağlı Atatürk, Yeşilada ve Yeni Mahalle sakinlerinin Beton santraline tepkileri sürüyor.

Yerel

Eğitim İş, Atatürk’e dil uzatan şahıslarla ilgili aralarında Hatay’ın da bulunduğu tüm illerde örgütlü olarak tepki göstererek, şahıslar hakkında suç...

GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'ni dijital olarak yeniden kente kazandırıyor.

Yerel

Atatürkçü Düşünce Derneği, Filistin’e destek mitinginde yaşananları Atatürk İlkelerine başkaldırı olarak niteleyerek, emniyet ve yargının sessizliğine tepki gösterdi.

Yerel

Samandağ Atatürk Mahallesi’nin çarşı alanının büyük bir kısmının “rezerv yapı alanı” ilan edilmesine karşı mülk sahipleri  bir araya gelerek basın...

Yerel

Atatürkçü Düşünce Derneği Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. 

Yerel

Gastronomi dünyasının 'Nobel'i olarak adlandırılanın 'Basque Culinary World Prize 2023' ödülü şef Ebru Baybara Demir'in oldu.

Yerel

Samandağ Çevlik’ te Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85'ci yıl dönümünde yüzlerce vatandaş, “Ata'ya Saygı Zinciri” oluşturdu.

Yerel

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla Samandağ’da düzenlenen törenlerle anıldı.  

Yerel

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85’inci yılında anan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10 Kasım videosu gündem oldu.