Harbiye Caddesi’ndeki Tehlikeye Karşı HBB Çalışma Başlattı Harbiye Caddesi’ndeki Tehlikeye Karşı HBB Çalışma Başlattı

Samandağ’da yaptığı hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren İş insanı Mühendis Suphi Güzey, bu kez ilçemizde görev yapan öğretmenleri unutmadı.
Hayırsever, İş İnsanı Suphi Güzey, depremde ağır yaralar alan ilçemizde büyük özveri ve              
fedakarlıkla görev yapan öğretmenlere teşekkür babında ajanda hediye etti.
İş insanı Güzey’in kurucusu olduğu ve kendi adını taşıyan Mühendis Suphi Güzey İlkokulu’ nda düzenlenen törenle ajandalar öğretmenlere teslim edildi.
Törene İlçe Koordinatör Kaymakamı İbrahim Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, Okul Müdürü Enver Sahillioğulları, Mühendis Suphi Güzey’in ablası Edibe Çatalkaya ve eşi Edip Çatalkaya ile yengesi Leyla Güzey katıldı.
Samandağ koordinatör Kaymakamı Ergin, burada yaptığı konuşmasında, Mühendis Suphi Güzey’e ilçemizde eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek “Samandağ’ da çok sayıda yüksek öğretim mezunu vatandaşımız var. Bunun çok daha iyisi ve olumlu yanı Samandağlıların tekrar Samandağ’a gelerek hizmet etmesi.” dedi.
Hayırsever Mühendis Suphi Güzey’in, yakınları Kaymakam Ergin’e, yer tahsisi yapılması halinde Güzey’in ilçeye sağlık ocağı ve huzurevi de kazandırmak istediğini ifade ettiler. 
Kaymakam Ergin, özellikle deprem sonrası ilçeye yapılacak her türlü katkının çok önemli olduğunu vurguladı.
Konuşmaların ardından öğretmenlere ajandaları teslim edildi. Törenin ardından Samandağ ilçesindeki mevcut ilkokul, orta okul ve tüm liselerde görev yapan öğretmenlere Suphi Güzey tarafından hediye edilen ajandalar dağıtıldı.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları