SAMANDAĞ’DA DÜNYA YOGA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

SAMANDAĞ’DA DÜNYA YOGA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Samandağ Belediyesi vatandaşları doğayla iç içe buluşmaya davet etti.

Samandağ Belediyesi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında yoga etkinliği düzenleyecek.

Samandağ Belediyesi ile Lemurya Travel iş birliğinde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Etkinlikte, nefes, hareket ve farkındalığın bir araya geldiği yoga pratiğiyle katılımcıların doğayla iç içe zaman geçirmesi hedefleniyor.

ETKİNLİK HIDIR PARKI’NDA YAPILACAK

Yoga etkinliği, 21 Haziran 2026 Pazar günü saat 18.00’de Hıdır Parkı Basketbol Sahası’nda gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu bildirildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin kontenjanla sınırlı olduğu ve katılım için rezervasyon ile kesin kayıt yapılmasının zorunlu olduğu belirtildi. Katılımcıların kendi yoga matlarını getirmeleri gerektiği de ifade edildi.

KAYIT BİLGİLERİ PAYLAŞILDI

Etkinliğe katılmak isteyenler için WhatsApp üzerinden iletişim hatları paylaşıldı:

  • 0534 072 73 15
  • 0546 432 31 32

Açıklamada, “Kendinize bir saat hediye edin” çağrısıyla vatandaşlar Dünya Yoga Günü etkinliğine davet edildi.

Image

CEMRE GAZETESİ
Tel. : (326) 000 000 00 00
GSM : (326) 000 000 00 00
Adres Samandağ / HATAY

HIZLI MENU

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days