Samandağ Tomruksuyu Atatürk Ortaokulu Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan “Seni Çok Seviyorum” adlı tiyatro oyunu, Tomruksuyu Çok Amaçlı Salon’da yoğun katılımla sahnelendi.
Programa öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katılırken, etkinlikte Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Talay Tunç da yer aldı.
ÖĞRENCİLER SAHNEDE
Tomruksuyu Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Beyhan Tokdemir öncülüğünde hazırlanan tiyatro gösterisi, öğrencilerin kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını sahneye taşıdı.
Gösteri izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.
“SANAT TOPLUMSAL YAŞAMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI”
Etkinlik sonunda konuşan Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Talay Tunç, sanatın toplumsal yaşamda önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Tunç, gençlerin kültür ve sanatla iç içe yetişmesinin geleceğe yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade etti.
ÇOK AMAÇLI SALON ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Tunç, belediye tarafından Tomruksuyu’na kazandırılan Çok Amaçlı Salon’un eğitim, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirtti.
