BURHAN DEMİRCİOĞLU 

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Ali İhsan Kara işlerinin durmasından yakındı. Kara, "Pahalılıktan dolayı gençlerimiz evlilik yapamıyor. Biz 15 bin liraya çalıyorduk şu anda 12 bin liraya çektik ücreti. Yine de çalamıyoruz, zor durumdayız. Düğün salonlarında düğünler oluyor ama çok pahalı oluyor. Çok pahalılıktan dolayı da halk da evlenemiyor" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıllardır müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Ali İhsan Kara pahalılıktan dolayı gençlerin evlenemediğini, bu nedenle kendilerinin de para kazanamadığını ifade etti.

"PAHALILIKTAN GENÇLERİMİZ EVLENEMİYOR"

Müzisyen Ali İhsan Kara şunları söyledi:

"Biz yıllardan beri düğünde çalıyoruz. Geçimimizi köylerde ve illerde ilçelerde kazanmaya çalışıyoruz ama pahalılıktan dolayı doğru düzgün gençlerimiz evlilik yapamıyor. Biz 15 bin liraya çalıyorduk şu anda 12 bin liraya çektik ücreti. O nedenle yine de çalamıyoruz, zor durumdayız. Düğün salonlarında düğünler oluyor ama çok pahalı oluyor. Çok pahalılıktan dolayı da halk da evlenemiyor. Yine biz parası olmayana da gidiyoruz. Para da sormuyoruz. Çok sevdiğimiz dostumuz, arkadaşlarımız oluyor. Zor durumda olmamıza rağmen yine de gidip düğünlerde çalıyoruz. Yazık, gençlerimiz evlensin kimse yuvasız kalmasın."

Kaynak: anka