(İSTANBUL) - Fenerbahçe'ye transfer olan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun, bir sezonda alacağı ücret ortaya çıktı. Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Mourinho’nun sezonluk 10 milyon 500 bin avro (yaklaşık 370 milyon TL) alacağı açıklandı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olan ve geçtiğimiz pazar saat 19.00'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda binlerce taraftarın önünde düzenlenen görkemli törenle sözleşme imzalayan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret dudak uçuklatıyor.

Fenerbahçe Futbol A.Ş, Jose Mourinho ile imzaladığı sözleşmeye ilişkin detayları Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Fenerbahçe ile 2 yıl süreyle sözleşme imzalayan Jose Mourinho ile sezonluk 10 milyon 500 Avro (yaklaşık 370 milyon TL) garanti ücret karşılığında anlaşmaya varıldığı belirtildi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:

İSTANBUL YARI MARATONU 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ KOŞULACAK İSTANBUL YARI MARATONU 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ KOŞULACAK

"Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır."

 

Kaynak: anka