GAYE ŞEYMA CAN

Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin baba Bülent Cihantimur'un ifadesi alındı. Aci'nin ailesinin avukatı Burak Erden adliye önünde yaptığı açıklamada, "Oğluyla da hiçbir şekilde irtibat kurmadığından bahsetmiş. Tabii bunları samimiyetsiz buluyoruz" dedi. 

Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü T.C. soruşturmasında, ünlü estetik uzmanı baba Bülent Cihantimur ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Cihantimur, ifadesinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Aci ailesinin avukatı Burak Erden ise adliye önünde basın açıklamasında bulundu. Erden açıklamasında şunlara değindi:

"Şüpheli Bülent Cihantimur hakkında haftada üç gün imza atmak üzere bir adli tedbir kararı alındı. Kendisi ifadesini verdi... Havalimanına gitmediğinden bahsetti. Kendilerinin işyerlerine doğru (buluşmak için) anlaştıklarını, evden o onun için çıktıklarını, o şekilde anlaştıklarından bahsetti. Tabii burada şöyle bir durum var. Kendi şoförü havalimanı güzergahında aracının şarjının bittiğini söylemişti. Çok net bir şekilde o güzergahları tek tek savcılık belirlemiş, anlatmış. Hiçbirisi evle, iş arasındaki güzergah değil, havalimanı güzergahı üzerinde. Aracın şarjının bittiğini kendi şoförü ifade ediyor. Tabii kendisi böyle bir ifadede bulunmamış. Oğluyla da hiçbir şekilde irtibat kurmadığından bahsetmiş. Tabii bunları samimiyetsiz buluyoruz yani kendi oğlu sonuçta 5 yaşında bir çocuk değil 17 yaşında. O zamandan bu zamana kadar irtibat halinde olduklarını düşünüyoruz yani. Bu da hayatın doğal akışına aykırı. Adli tedbir uygulanacak, haftada üç gün pazartesi, çarşamba, cuma günü gibi gördüm."

Kaynak: anka