Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: “Her gününü bayram tadında yaşayan bir kent için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: “Her gününü bayram tadında yaşayan bir kent için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz”

(İZMİR)- Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için Ankara’ya giden Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ankara Büyükeşhir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için Ankara’ya giden Başkan Türkmen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek Kemalpaşa kirazından ikram etti. İlçede yapılacak çalışmalar ile ilgili bakanlıklarda ve resmi kurumlarda çeşitli görüşmeler gerçekleştiren Başkan Türkmen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı da ziyaret ederek İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin 69'uncu Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.

Toplantının ardından Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığa seçildiği Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde oy kullanan Başkan Türkmen, "Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için gittiğimiz Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulunduk. İlçemizde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek, CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan'ımız Sayın Özgür Özel’i dinledik. Kemalpaşa Belediyesi olarak üyesi olduğumuz Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyorum. İlçemizin geleceği için Ankara temaslarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: anka