(KIRŞEHİR) - Kırşehir Belediyesi, 26 Nisan - 30 Mayıs günleri arasında 30 adet geri dönüşüm malzemesi (cam, plastik, metal) getiren herkese fide hediye edecek. Kırşehir Belediyesi’nin Cacabey Meydanı’nda kurduğu Atık Toplama Noktası'na belge karşılığında geri dönüşüm malzemelerini teslim eden Kırşehirliler, 8 - 10 Mayıs günleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kampus alanından hediye fidelerini alabilecek.

Geçen yıl Mayıs ayında Cacabey Meydanı’nda fide dağıtımı yapan Kırşehir Belediyesi, bu yıl da sosyal sorumluluk projesi dahilinde yine fide hediye edecek. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kırşehir Belediyesi olarak 'Ata Tohumu Geçmişimizin Zenginliğidir' diyerek başlatmış olduğumuz ve daha önceki yıllarda devam ettiğimiz fide dağıtımına bu yıl da devam ediyoruz.

MEZİTLİ'DE '3 FİDAN’ TÖRENLE ANILDI MEZİTLİ'DE '3 FİDAN’ TÖRENLE ANILDI

Fide hediyelerimizle yerli üreticilerin desteklenmesi noktasında çalışmalarımız bundan sonra da sürecek. Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün ilimizin iklim ve toprak koşullarına uygun olan domates, biber ve patlıcan vb. sebzelerinin yerli tohumlarından üretilen fideleri Kırşehirli hemşehrilerimize dağıtımını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl hazırladığımız kampanya kapsamında 'Atık olarak düşündüğümüz bazı şeyler çöp değildir' sloganıyla sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık yaratmayı da hedefledik. 26 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında 30 adet geri dönüşüm malzemesi (cam, plastik, metal) getiren hemşehrilerimize, verdiğimiz belge karşılığında, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kampus alanımızda fidelerini hediye edeceğiz. Fide almak isteyen hemşehrilerimiz geri dönüşüm malzemelerini Cacabey Meydanı’nda kurduğumuz Atık Toplama Noktası’na belge karşılığında teslim edebilecekler.”

 

 

Kaynak: anka