Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) Manisa temsilcisi Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’un evine konuk olacak. Karşılaşma 23 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’de Edremit Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) Manisa temsilcisi Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligdeki mücadelesine devam ediyor. Turgutlu Belediyespor ekibi, 15. karşılaşmasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olacak. Edremit Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 23 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşma aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) Youtube hesabında canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, Bu hafta deplasmana çıkacağız. Güzel ve mücadele dolu bir maç olacağını düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tüm oyuncularımıza güveniyor, emekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız bu hafta deplasman mücadelesine çıkacak. Turgutlu’muza galibiyetle dönerek bizlere güzel bir mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz. Takımımıza yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: anka