Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) dört gün boyunca çocuklar için yarıyıl tatili etkinlikleri düzenledi. 

Lüleburgaz Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yarıyıl tatili etkinlikleri bu yıl da büyük ilgi gördü. 1 ile 4 2024 Şubat tarihlerinde LYSA’da düzenlenen etkinliklerde 5 bine yakın çocuk hem eğlendi hem de öğrendi. Çocuklar mandala, kukla ve ebru atölyelerinin yanı sıra TEMA Lüleburgaz İlçe Temsilciği’nin düzenlediği çevreci etkinliklere de katıldı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de çocukları ziyaret etti.

Etkinliklerde en çok ilgi gören atölyelerden biri ise TEMA Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu’nun etkinliği oldu. Çocuklar bir yandan toprakta bitki yetiştirmeyi öğrenirken diğer yandan “Toprak Dersem Çık” etkinliğiyle doğa ve geri dönüşüm üzerine bilgilendirici bir gösteriye katıldı. Öte yandan çocuklar Lüleburgaz Belediyesi Kuklalar Kumpanyası ile Kukla Tiyatrosu’na büyük ilgi gösterdi. Gösterilerde çocuklar kuklalarla tanışma fırsatı buldu. 


Kaynak: anka