Maltepe Belediyesi, büyüme çağındaki çocuklara destek olmak için ilçedeki 7 ilkokulda pilot çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında, 1000 öğrenciye gıda desteği sunuluyor. Ancak bazı okullarda müdürler tarafından “Bunlar zehirli” denilerek paketlerin çocukların ellerinden alındığı haberlerinin gelmeye başladığını belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bu bize değil, çocuklarımıza yapılmış büyük bir kötülüktür” dedi.

Maltepe Belediyesi, büyüme çağındaki çocuklara destek olmak için ilçedeki 7 ilkokulda pilot çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında, 1000 öğrenciye gıda desteği sunuluyor. Ancak bazı okullarda paketlerin okul müdürleri tarafından zehirli oldukları iddia edilerek çocukların ellerinden alındığı yönünde haberler gelmeye başladığını belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"BU BİZE DEĞİL ÇOCUKLARIMIZA YAPILMIŞ KÖTÜLÜKTÜR"

"Maltepe Belediyesi olarak biz çocuklarımıza destek olduğumuzda bizi engellemeye çalışmaları bize değil, çocuklarımıza yapılmış büyük bir kötülüktür. Bu yapılan, çocuklarımıza reva mıdır? Bırakın, vazifemizi yapalım. Hatta çocuklarımızın aç kalmaması için hemen bir araya gelelim, dayanışma içinde olalım. Bu çağrımın vicdan sahibi yetkililere ulaşacağını temenni ediyorum.”

 

Kaynak: anka