(TEKİRDAĞ)- Marmaraereğlisi Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında 'Sevgi Buluşması' etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Bilal Göregen konseri ve engelli basketbol takımının gösterisi büyük ilgi gördü.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, Belediye'nin Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Başkan Bozkurter, burada yaptığı konuşmada, engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Etkinliğe katılanlar, Bilal Göregen’in performansıyla eğlenirken, Ressam Okan Cihan'ın Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini yapmasının ardından duygusal anlar yaşadı.

Akhisar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu yeni sezona kapılarını açıyor Akhisar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu yeni sezona kapılarını açıyor

İstanbul Çırpıcı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın 'Sevgi Maçı' ise Başkan Bozkurter'in hava atışı ile başladı.

Maçın ardından takıma hediyelerini veren Bozkurter, "Marmaraereğlisi'nde böyle bir etkinlik düzenlemenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Özel Engelliler Haftası’nı daha özel kılmak, sporun birleştirici gücünü hissetmek ve farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul Çırpıcı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı misafir ettik ve çok değerli takımımızın 'Sevgi Maçı'nı keyifle izledik. Engelleri birlikte aştık, umut dolu bir geleceğe beraber yürümek adına farkındalık oluşturduk. Her adımımızda toplumsal desteği artırmak için sevgiyle el ele umut dolu yarınlara" dedi.

Kaynak: anka