İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bandırma’da; “İki doktor size emanet. Birisi Bandırma Belediye başkan adayımız, Orhan kardeşim, tıp doktoru. Turhan kardeşim, tıp doktoru. Doktorlara ‘Defolun gidin’ denilen bir dönemde, ikisi de Türkiye’ye dönüp hizmet etmeyi isteyen kardeşlerim. Sizlere emanet ediyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser öncesinde konuştu. Akşener, şunları söyledi:

“Bugün burada yerel seçimler için oy istemek üzere bulunuyoruz. Büyükşehir belediye başkan adayımız inşallah Büyükşehir Belediye başkanımız olacak, Turhan Çömez’i nasıl anlatayım bilemiyorum. Kendisini uzun zamandır tanırım. En önemli özelliği sözünde durmasıdır, dürüstlüğüdür, çalmaya ve çaldırmaya karşı net tutumudur. Onun için de herkesle bozuşmuştur. Daha önemli bir özelliği ise Türkiye’de Türk ordusunun hallaç pamuğu gibi atıldığı bir dönemde dimdik durması ve çektiği eziyetlerin karşısında başını öne eğmemesi, eğdirmemesidir.

İki doktor size emanet. Birisi Bandırma Belediye başkan adayımız, Orhan kardeşim, tıp doktoru. Turhan kardeşim, tıp doktoru. Doktorlara ‘Defolun gidin’ denilen bir dönemde, ikisi de Türkiye’ye dönüp hizmet etmeyi isteyen kardeşlerim. Sizlere emanet ediyorum.” 

 

Kaynak: anka