Yaşanabilir çevre, sağlıklı gıda herkesin hakkı düsturuyla yola çıkan SS Ovacık Doğal Tüketim Kooperatifi’nin Samandağ Şubesi açılıyor.                   
Ovacık Doğal Samandağ Şubesi açılışı Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun katılımıyla 26 Ekim Salı günü saat 15:00’ da Cumhuriyet mahallesi İnönü Caddesi Ali Çıkar Apartmanı No: 47’ de gerçekleşecek.
Ovacık Doğal Ürünleri Samandağ Şubesi’ nin yetkilileri yaptıkları açıklamada “Sağlıklı gıda herkesin hakkıdır dedik ve üreticiden tüketiciye arada tüccar olmadan halka nasıl sağlıklı gıdayı ulaştırabiliriz üzerinden kafa yorduk.  Ve ardından dedik ki sağlıklı gıda herkesin hakkıdır düşüncesiyle Ovacık’ tan çıktığımız bu yolda, sağlıklı gıdayı bütün Türkiye’ ye yaymalı insanları sağlıklı gıda ile buluşturmalıyız. Eskişehir’ den İzmir’e, İzmir’ den Didim’e kadar Türkiye’ de 23 şubemiz var. Bunu Akdeniz’e de yaymaya karar verdik. Biliyorsunuz Çukurova çok verimli topraklar. Buradaki üreticilerimizle de buluşalım. Bizlere peynir ve zeytinyağı veren Samandağ’lı üreticilerimiz de var.  Samandağ Halkı’ nın sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi gerektiğini düşünerek bu fikri ortaya attık ve Samandağ’ da şubemizi açıyoruz. 26 Ekim Salı günü Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu’ nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim