(İSTANBUL) -Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Hamas, zalimlere karşı kahramanca mücadele veren bir yapıdır. Durum buyken hiç kimse, terör rejiminin zulmüne karşı direnen Hamaslı mücahitlerin eylemlerine dair amalı, fakatlı cümleler kurmamalıdır” açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Sözcüsü Aydın, resmi X hesabı üzerinden açıklama yaptı. Aydın’ın paylaşımı şöyle:

YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE BAĞLI TOPÇUASIM HANIMLAR LOKALİ’NDE KURSLAR SÜRÜYOR YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE BAĞLI TOPÇUASIM HANIMLAR LOKALİ’NDE KURSLAR SÜRÜYOR

"İBB Başkanı Sayın  İmamoğlu’nun, CNN International’a verdiği röportajda Hamas’a dair sarf ettiği cümleler esef vericidir. ABD’de üniversite öğrencileri polis zorbalığına rağmen, tüm Avrupa’da izan ve insaf sahibi insanlar ülkelerindeki yöneticilerinin yanlış tutumlarına rağmen Gazze ile dayanışma sergilerken; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kullandığı ifadeler akla ve vicdana terstir. Hamas, zalimlere karşı kahramanca mücadele veren bir yapıdır! Durum buyken hiç kimse, terör rejiminin zulmüne karşı direnen Hamaslı mücahitlerin eylemlerine dair amalı, fakatlı cümleler kurmamalıdır. Son olarak, özellikle bu meselede katliamın meşrulaştırıcısı konumundaki Batılı medya organlarına verilen demeçlerde kullanılan kavramların, hatta her bir harfin titizlikle seçilmesi gerektiğini de hatırlatmak isteriz."

 

Kaynak: anka