Samandağ’da 28 Kişinin Öldüğü  Binanın Sanıkları Birbirini Suçladı Samandağ’da 28 Kişinin Öldüğü Binanın Sanıkları Birbirini Suçladı

Yarın Samandağ’da Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısının katılımıyla “Rezerv Alanları ve Toki Konutları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. 
11 Mayıs Cumartesi günü İlçe Kültür Merkezinde saat 09.45’te gerçekleştirilecek toplantıya Belediye Başkanı, kurum temsilcileri, muhtarlar ve Hak Sahibi olan vatandaşlar davet edildi.  Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Daud yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. 
Mahalle sakinlerinin dikkatine. 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü   İlçemiz Kültür Merkezinde saat 09.45’te,  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı ve Milletvekillerinin katılımıyla İlçemizde “Rezerv Alanları ve Toki Konutları” ile ilgili toplantı düzenlenecektir.
Toplantıya tüm muhtarlarımızın mazeretsiz olarak katılması, Ayrıca muhtarlarımız tarafından Hak Sahibi olan vatandaşlarımıza gerekli duyurunun yapılarak, isteyen vatandaşlarımızın toplantıya katılabileceği hususunun bildirilmesi önem arz etmektedir

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları