Rezerv alan Haberleri

rezerv alan haberleri ve güncel rezerv alan gelişmeleri, rezerv alan ile ilgili tüm video, rezerv alan fotoğrafları ve rezerv alan haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Yarın Samandağ’da Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısının katılımıyla “Rezerv Alanları ve Toki Konutları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Yerel

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin haftalık grup toplantısında Hatay’da yaşanan rezerv alan mağduriyeti hakkında konuştu.

Yerel

Hatay'da rezerv alan planı adım adım işlerken halk çaresizce ne olacağını bekliyor, en büyük tepki hiçbir şeyden haberlerinin olmamasından kaynaklanıyor.

Yerel

Güzelmansur, hasar rapor değişikliği yapılarak veya inşaat firmasının hatası denilerek rezerv alanda yıkılan hasarsız ve az hasarlı binaları Meclis gündemine...

Yerel

Kara, Hatay’daki rezerv alan uygulamasına ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

GÜNDEM

Samandağ' da mülk sahipleri Rezerv Alan ile ilgili Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen’in katılımıyla düzenlenecek toplantıya katılmama kararı aldıklarını duyurdu.