Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan 100. Yıl Meydan Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan 100. Yıl Meydan Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 6 milyon 404 bin 172 TL yatırım maliyeti ile yapımı tamamlanan Kapaklı ilçesi 100. Yıl Meydan Parkı bin 990 m² proje alanına sahip. Oturma grupları, çocuk oyun grupları, ahşap sarnıçlar, kauçuk zemin, yeşil alanlar, sosyal donatılar ve kent mobilyaları ile 100. Yıl Meydan Parkı Kapaklı’ya nefes aldıracak.

“BÜYÜYEN, GELİŞEN VE KALKINAN KAPAKLIMIZIN ÇAĞDAŞ YÜZÜNÜ YANSITAN BÖYLE BİR MEYDANI HİZMETE AÇMAKTAN DOLAYI GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ

100'üncü Yıl Meydan Parkı’nın açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları söyledi:

“Meydanlar, kentlerin yüzü ve aynasıdır. Büyüyen, gelişen ve kalkınan Kapaklımızın çağdaş yüzünü yansıtan böyle bir meydanı hizmete açmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. 6 milyon 404 bin 172 TL yatırım maliyetiyle tamamladığımız yaklaşık 2.000 metrekare alana sahip 100. Yıl Meydan Parkı’mızda yeşil alanlar, oturma grupları, çocuk oyun alanı, ahşap sarnıçlar, kauçuk zeminli alan, sosyal donatılar ve kent mobilyaları yer alıyor. Kapaklı ilçe merkezimizin çehresini değiştiren, meydana doğal dokuyla uyumlu estetik bir görünümüm kazandıran Meydan Parkı’mızda vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükselten yatırımları bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bugün açılışlarını yaptığımız Burak Süleyman Şahin Trafik Eğitim Parkımızın ve 100 Meydan Parkı’mızın Kapaklı’mıza ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyor, daha nice güzel günlerde yeniden buluşabilmek ümidiyle saygılar sunuyorum.”

Açılış töreninde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de bir konuşma yaparak 100. Yıl Meydanı’nın ortaya çıkarılmasında ve parkın yapımında emeği geçen Albayrak başta olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: anka